Патриотите отвръщат на удара: Нито ДПС, нито БСП имат право да говорят за морал! – Видео

Ангелов патриоти ДПС БСП
Нито ДПС, нито БСП имат право да говорят за морал докато не се извиняват за всичките си грешки, които сътвориха през тези три десетилетия преход.

Това заяви Юлиан Ангелов в декларация от името на ПГ на патриотите.

Изслушахме две декларации на две партии от опозицията и разбрахме, че много ги било страх. Досега с държанието си показват, че са безстрашни, а сега изведнъж се изплашили. От какво ви е страх? Нима ОП гонят някого по политически признак от работа?, запита Ангелов.

„Нима ОП преследват някой за това, че е от различна религия или националност. Особено ДПС 25 години мачкат по общини местното население, независимо дали са българи, роми или турци. Точно вие ли говорите кой мачкал хората, е най-малко морално. Това, което ДПС прави в България цялото общество го вижда и затова резултатите на ДПС ще намаляват и занапред на изборите“, посочи патриотът.

Според Ангелов ДПС са формация, която единствено се интересува от това как да участва във властта, как да усвоява средства и как да обслужва чужди национални интереси.

„А от БСП, когато говорите за морал, първо погледнете това, което вие сте правили през управлението си и как сте мачкали хора затова, че са имали различни политически убеждения. Дайте пример за националистите, където да са смачкали някого“, призова Ангелов.