Неделните игри в парка на принц Джордж и принцеса Шарлот като най-обикновени деца

парк

Уилям и Кейт винаги са казвали, че искат децата им да растат свободни и да опознаят истинския живот извън дворцовите стени. Нищо, че някой ден първородния им син Джордж ще стане крал на Великобритания!

Херцозите на Кеймбридж се придържат към тази своя максима, като това включва забавни неделни игри в парка на принца и принцесата, съвсем като най-обикновени деца.

През последния месец времето в Лондон е хубаво и Кейт няколко пъти вече беше забелязвана да извежда на игри Джордж и Шарлот, а няколко пъти бе засечена и да бута количката с новородения принц Луи.

Днес семейството бе в парка за да вдъхне кураж на Уилям, който участва в състезание по поло

Малката Шарлот отново демонстрира колко е артистична, като почти през цялото време тя важно се разхождаше със своите малки слънчеви очила. И събра погледите на всички, когато в един момент реши да направи пирует върху главата си.

Майка й Кейт, вече е споменавала, че принцесата е луда по танците.

Шарлот и батко й Джордж с часове тичаха боси из ливадите в Глочестър. Компания им правиха двете им братовчедки Исла и Савана Филипс.

Вчера момиченцето бе снимано да „командори“ бъдещия крал, като му запуши с ръка устата за да не говори по време на химна. Кралската фамилия се бе събрала на балкона в двореца Бъкингам, за да помаха на поданиците, които поздравяваха кралицата за рождения й ден.

Кейт Мидълът пък по нищо не се отличаваше от най-обикновена майка – тя бе облечена в светлосиня рокля на „Зара“ за 45 лири и леки обувки на платформа.