Коя е доведената сестра на Уилям и Хари?

Малко известен факт е, че британските принцове Уилям и Хари имат доведена сестра. И това е напълно логично, като се има предвид, че баща им – престолонаследникът принц Чарлз се ожени за Камила Паркър след смъртта на майка им лейди Даяна.

Коя е тя?

Хари и Уилям имат силна връзка с доведената си дъщеря, макар да това да не се афишира. Лаура Лопес e на 40 години, омъжена с две деца. Тя е дете от първия брак на херцогинята на Корнуел и Андрю Паркър Боулс.

С него Камила има и син –  Андрю.

Лаура бе на сватбата на Уилям и Кейт и със сигурност ще бъде гост на венчавката и на принц Хари и Меган Маркъл. На една от снимките oт 2011-та, когато кралската фамилия поздравява поданиците след сватбата от балкона на Бъкингамския дворец, Чарлз държи дъщеричката на Лаура Елиза. Според запознати принцът обичал много децата на доведената си дъщеря и ги приемал като собствени внучета.

Лаура е учила в девическо католическо училище в Дорчестър, след това завършва История на изкуството и арт мениджър в Оксфорд. В момента притежава собствена галерия в Лондон и живее далеч от светлините на прожекторите.