Гергана Маркова, консултант по лична и бизнес ефективност пред FN: Говоренето с хората е важна стъпка към успеха на бизнеса на една фирма (ВИДЕО)

За да работи един екип добре, еднакво са важни мениджърът и служителите. Говоренето с хората е важна стъпка към успеха на бизнеса на една фирма. Това заяви в интервю за Flashnews Гергана Маркова,консултант по лична и бизнес ефективност.

Как се изгражда един добър мениджър и как жените се справят с ръководните позиции вижте във видеото.

Гергана Маркова е консултант по лична и бизнес ефективност и обучител с на 20 годишен опит. Тя помага на мениджърските екипи на средните и големи фирми да изградят умения за непобедимо лидерство и и висока ефективност.

Изучавала е различни системи за лидерство и личностно развитие, включително развитие на мисленето при известни автори и консултанти. Професионален обучител и сертифициран коуч.

Експерт в областите: Ефективно лидерство; Ефективна комуникация; Целеполагане и управление на времето; Управление на стреса; Мотивация; Умения за влияние; Продажби; Екипна ефективност и др.

Голяма част от над 15-те хиляди часа проведени обучения са насочени към това да повишават ефективността на служителите на фирмите, да изграждат подход за развитието и задържането на топ-талантите в организациите и да подобряват взаимодействието на компаниите с техни контрагенти и партньори.