Бащата на Мегън Маркъл няма да присъства на сватбата с Хари заради папарашки скандал

Мегън Маркъл

Бащата на Мегън Маркъл, който трябваше да отведе бъдещата съпруга на принц Хари до олтара няма да присъства на сватбата. Пред сайта TMZ Томас Маркъл заяви, че е получил инфаркт преди няколко дни.

Сгащен да продава нагласени папарашки снимки

Преди няколко дни британският таблоид „Дейли Мейл“ направи сензационно разкритие, в което уличи бащата на булката, че работи с папарашка агенция, с която правят „сензационни“ снимки, които после се продават на медиите. От аферата Томас Маркъл получил 100 хиляди долара.

Така стана ясно, че дузина негови фотоси като как тренира за да отслабне за сватбата, взимат му проби за костюма или чете книга за британската история в кафене са били всъщност предварително режисирани. Дузина свидетели разказаха пред изданието как бащата на Меган пристигал на местата за снимките с фотографа и двамата нагласяли сцената, която ще заснемат.

Томас сподели пред TMZ, че се е отказал да присъства на сватбата, за да не засрамва кралската фамилия. Обяснението му за нагласените фотоси е, че папараците успели да го убедят, че снимките ще подобрят имиджа му и ще го представят в отлична светлина. Той смятал, че през последните години неведнъж са го снимали в неспретнат вид и искал да поправи впечатлението за себе си заради Меган. Сега обаче той горчиво съжалявал и разбрал, че постъпката му била глупава.

Критики има и към майката на Меган, която неотдавна даде интервю пред Опра Уинфри, което все още не е излъчено. В медиите зад Океана обаче се коментира, че Дория също е получила солиден хонорар за да говори пред популярната водеща.

На този етап от двореца Кенсингътън не са коментирали извънредната ситуация, но от там многократно призоваваха медиите да спрат да преследват родителите на Меган Маркъл. Те трябваше да пристигнат в Лондон тази седмица, където да се запознаят с кралицата и останалата част от фамилията.